MISIJA (DJELATNOSTI)

Osnovna misija poduzeća IMAVES je savjetovanje pri odabiru rješenja koje najbolje odgovara iskazanim korisničkim zahtjevima. Zadovoljstvo korisnika je na prvom mjestu u našem poslovanju. Kako bi se u potpunosti iskoristila znanja te višegodišnje iskustvo iz raznih područja informatike, IMAVES je registriran za djelatnosti inženjeringa, projektnog menadžmenta i tehničke djelatnosti.

Korištenjem distribuiranih, višeplatformsko podržanih aplikacija i usluga, izražena je potreba za kvalitetnim nadzorom i pravovremenim obavještavanjem osoba zaduženih za praćenje i nadzor raspoloživosti kao i razine informatičkih usluga krajnjem korisniku s ciljem povećanja raspoloživosti informatičkih sustava, smanjenja troškova korištenja informatičkih sustava i povećanja dobiti poduzeća.

IMAVES poduzeće bavi se projektiranjem, uvođenjem, nadzorom i integracijom rješenja namijenjenih upravljanju poslovnim uslugama i približavanju IT tehnologije krajnjim korisnicima.Tako omogućuje sinergiju proizvoda raznorodnih dobavljača i informatičkih disciplina s ciljem maksimiziranja raspoloživosti sustava i usluga krajnjim korisnicima te jednostavno i efikasno korištenje modernih informatičkih tehnologija.

IMAVES pruža pomoć korisniku u odabiru, uvođenju te korištenju informatičke opreme. To se odnosi na cjelokupno vođenje i praćenje nabave i informatizacije korisnika.