Kroz dva desetljeća poslovanja, bilo je brojnih uspona i padova, raznih poslovnih suradnji, aktivnosti, edukacija, projekata


Osvrnut ćemo se na najvažnije u proteklih 20 godina poslovanja i važnih trenutaka. Kako su ljudski resursi najvažniji faktor, pa u tom duhu i njegujemo naše poslovanje.


Početak poslovanja

2002. godina, Vlasnik i direktor Milan Vesel, mag. inf.

Početkom poslovanja direktor je sam krenuo u poslovnu avanturu Kako su godine prolazile, tako se i Imaves razvijao

Prilikom razvijanja poslovanja, bez ljudskih resursa nema napretka Imaves zapošljava nove suradnike, pa se iz godine u godinu povećavao broj zaposlenih

img

Početak fokusa na IT riješenja

Kao jedna od vodećih tvrtki s područja ICT razvoja na području Republike Hrvatske predstavljali smo najnovije mogućnosti razvoja i unapređenja poslovanja naših korisnika

Obzirom da su računala i računalni programi nezaobilazni dio radne okoline u današnjem društvu, postizanje ciljeva je moguće ostvariti uvođenjem novih softverskih rješenja koja će olakšati poslovanje, tim putem je krenuo i Imaves.

img

img img img img

Imaves je davne 2005.godine prepoznao BMC software kao strateškog partnera i od tada ima uspješnu suradnju

BMC Software Inc. je američko poduzeće koje je prema „ITSM Gartner magic quadrant-u“ posljednjih nekoliko godina vodeći ponuđač rješenja za upravljanje IT uslugom

Desetci tisuća organizacija, od malih do velikih, diljem svijeta koriste BMC rješenja

img

img img

Certification ITIL

ITIL certifikati omogućavaju IT stručnjacima najbolja rješenja u poslovima upravljanja IT uslugama. ITIL-ov okvir pomaže poboljšati IT poslovanje bez obzira na to gdje se organizacija nalazi u životnom ciklusu upravljanja uslugama, a pomaže tvrtkama smanjujući troškove uz istovremeno poboljšanje IT usluga. Imaves je tvrtka koja teži poboljšanju, te svoje zaposlenike u svojim odjelima i potrebnim certifikatima šalje na edukacije.

img

Partner PriceFx

PriceFx je vodeće cloud-based rješenje za upravljanje cijenama i troškovima vaših proizvoda i usluga. PriceFx vam omogućuje izradu cjenika i ponuda, analizu poslovanja, optimizaciju cijena te upravljanje ugovorima, distribucijskim kanalima i povratima kroz pristupačno korisničko sučelje. Zahvaljujući visokoj razini podesivosti može se prilagoditi individualnim potrebama svakoga korisnika i pomoći mu da poveća učinkovitost svog poslovanja i ostvari povrat ulaganja. Možemo se pohvaliti kako smo jedini partneri Pricefx-a u Hrvatskoj koji nudi rješenje takvog softvera. Pricefx je tvrtka koja je predana isporuci najboljeg softvera za određivanje cijena u klasi kako bismo povećali profitabilnost i povećali tržišni udio primatelja usluge.

img

Partner 4me

4me® je ESM (enterprise service management) rješenje za besprijekornu suradnju između unutarnjih i vanjskih timova. 4me je jedino ESM rješenje koje omogućuje svim unutarnjim odjelima poput IT-a, HR-a, financija i održavanja jednostavnu i efikasnu suradnju. Ista razina suradnje omogućena je i između korisnika i vanjskog pružatelja usluga kojima su neke usluge dodijeljene (outsourced). Za poslovne korisnike, 4me je aplikacija preko koje uvijek mogu dobiti pomoć. Imaves stručni tim odjela 4me, pruža svu potrebnu podršku svojim korisnicima. Svakako neskromno možemo kazati kako smo ponosni na naše IT stručnjake.

4me

img

Neupitna stručnost uz neograničenu zabavu!

Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo! Ukoliko vam se sviđa naša tvrtka i prepoznali ste se baš u ovakvom okruženju, pogledajte naše otvorene pozicije na web stranici.

img