BMC SOFTWARE

BMC je tvrtka specijalizirana za razvoj softvera s fokusom na autonomnu digitalizaciju tvrtki, razvijajući proizvode koji se koriste za više funkcija, uključujući automatizaciju, upravljanje uslugama, DevOps, orkestraciju tijeka rada, AIOps i sigurnost.

BMC najčešće implementirana softverska rješenja su:

• BMC-ov Control-M softver je platforma za orkestraciju rada aplikacija koja omogućuje tvrtkama da svakodnevno vode stotine tisuća skupnih poslova i koriste podatke za optimizaciju složenih poslovnih operacija, kao što je upravljanje lancem opskrbe. Control-M je imenovan ukupnim liderom u automatizaciji radnog opterećenja od strane Enterprise Management Associates u svakom izvješću od 2010. BMC je 2020. najavio pokretanje orkestracije rada BMC Helix Control-M aplikacije kao SaaS rješenje.

• BMC Helix paket uključuje niz funkcionalnosti, uključujući upravljanje IT uslugama (ITSM) i upravljanje IT operacijama (ITOM) koje integriraju AI kako bi pružile prediktivne mogućnosti. BMC Helix uključuje više kanalnu komunikaciju putem integracija sa Slackom, Skypeom i SMS-om.

• BMC Helix ITSM je platforma za upravljanje uslugama dostupna u oblaku, lokalno ili kao hibridno rješenje. BMC je Gartner svake godine od 2013. godine proglasio liderom u ITSM Magic Quadrantu, a 2020. postao je prvi proizvod koji je postigao ITIL® 4 PinkVERIFY certifikat tvrtke za procjenu upravljanja IT uslugama, Pink Elephant.

• BMC Helix Discovery pruža tvrtkama jedinstven pogled na svu IT imovinu koja postoji lokalno ili u javnim i privatnim oblacima, automatski otkrivajući inventar u podatkovnim centrima i izvorima podataka.

• BMC Helix Remedyforce izgrađen je na Salesforceu i pruža potpunu funkcionalnost upravljanja IT uslugama sa sigurnosnim i cloud mogućnostima suradnje.

• BMC TrueSight koristi umjetnu inteligenciju i strojno učenje kako bi pružio uvide i mogućnosti automatizacije mreže, a uključuje TrueSight Operations Management, TrueSight Automation for Networks, TrueSight Automation for Servers i TrueSight Orchestration.

Za više informacija obratite se nama na mail: info@imaves.hr
Ili posjetite službenu BMC web stranicu: www.bmc.com